Nombre total de pages vues

2 janvier 2016

Tout petit bilan de 2015 * Tokia viena mažyté 2015-jų suvestiné

Je vais commencer année 2016 par un tout petit bilan de mes créations de 2015.
Pourquoi tout petit ? Parce que j'ai essayé de faire un collage des photos d'année dernière (oui, déjà dernière !), et j'ai pas pu y mettre plus de 25. Dommage, parce qu'en 2015, j'ai fait beaucoup plus que ça, et les créations, et les photos. Mais bon, le collage est beau, je le partage. En 2016 je vais faire encore plus, et il me faut apprendre à faire les collages plus grands du coup. On apprend quelque chose de nouveau chaque année, n'es-ce pas ?

************************************************************************************

2016 metus nusprendžiau pradéti nuo mažytés 2015-jų metų suvestinés. 
Kodél tokios mažytés ? Paprasčiausiai todél, kad pabandžiau padaryti savo praéjusių (jau praéjusių, taip) metų darbų nuotraukų koliažą, ir sugebéjau sutalpinti į jį tik 25 nuotraukas. Gaila, nes tų darbų (ir jų nuotraukų) buvo tikrai daugiau nei 25 !
Be tiek to, šis koliažas man visgi gavosi pakankamai gražus, todél dalinuosi juo. Kitąmet (t.y. jau šiemet, ech sunku priprasti, juk tik antra šių metų diena, ir be to, rytas). Tai va, šiemet darbų padarysiu dar daugiau, ir man reikés išmokti pasidaryti didesnį koliažą. Gyveni žmogus jau daug metų, ir kasmet vis kažką naujo išmoksti, ar ne ? Taigi.

collage des photos de 2015 * 2015 metų nuotraukų koliažas

2 commentaires: