Nombre total de pages vues

18 février 2014

Cinq petits chevaux * Penki arkliukai

Bonjour.
Ca fait un moment que j'ai pas écrit. Comme tout le monde, j'avais quelques soucis: d'abord internet marchait mal, puis un cuisson m'a déçue, puis j'étais malade, puis j'avais fait un voyage à Paris, et puis j'avais la flemme...
Il y a des moments quand on a envie de baisser les bras, vous les connaissez surement. J'ai beaucoup écrit et dessiné dans mon moleskine, j'avais plus envie d'écrire quoi que ce soit dans mon blog, même si j'ai pas mal à raconter et montrer. Désolée.
Aujourd'hui, j'ai décidé de me réveiller un peu et montrer mes cinq poneys que j'ai réussi. Vous allez voir, ils sont terminés maintenant. Il sont beaux ! Très gais, très colorés, comme promis. Ce travail-là j'ai réussi. Plus bas, toute l'histoire de cinq petits chevaux en images.

Poneys qui tiennent dans la main, étaient émaillés et cuits: l'épreuve de feux pour tout le monde ! * Delne telpantys poniai buvo nuglazūruoti ir išdegti. Išbandymas ugnimi!

Après le feux - l'eau. * Ugnies išbandymą visi praéjo. Dabar - vanduo.

Après le feu et l'eau, la gloire :) * Po ugnies ir vandens - varinés triūbos, t.y. šlové :)

L'Orange , le fier * Išdidusis Oranžinis

Le Cuivré, le costaud * Kresnasis Varinis

Le Jaune, le gracieux * Grakštusis Geltonasis

Le Turquoise avec les pommes oranges * Melsvasis su oranžiniais obuoliukais

Un autre Orange, celui qui boit * Kitas Oranžinis. Tas, kuris geria.

Tous les cinq * Visi penki.
Je suis sure, je vais recommencer et fabriquer plus de poneys, si petits et adorables. C'est un travail assez rapide et vraiment amusant. Et surtout, satisfaisant :) Oui oui, vous avez compris, je suis toujours un peu déçue de mon autre cuisson, déçue et traumatisée... mais ça, c'est une autre histoire. Je vais vous la raconter un de ces beaux jours :) A bientôt.

*************************************************************************************

Laba diena.
Jau nemažai laiko praéjo, kai nieko nebeparašiau čia. Turéjau mat visokių keblumų. Iš pradžių kažkokie nesklandumai su internetu, paskui gan stipriai nuvylé vienas degimas, paskui susirgau, paskui sirgdama suvažinéjau į Paryžių ir pamačiau gyvą dainuojantį B.Grebenščikovą koncerte, paskui persibégau per parodas ir per patį miestą, ir galiausiai, jau grįžusią, mane apémé kažkokia apatija. Daug rašiau ir piešiau į savo moleskiną, todél blogą apleidau. Visiems taip būna, visiems tai pažįstama, ar ne ?.. Gerai, kad nemirtina.
Bet sakau, reikia pagaliau atsibusti ir papasakoti bent apie tuos penkis ponius, kurie man pavyko. Ir kurie gavosi visai mieli, linksmi ir spalvoti, kaip žadéjau kadaise. Ir dar daugiau padarysiu tokių dailių, jaukių, delne telpančių arkliukų. Nes tai gana greitas darbas, o priedo visai smagus. Ir ypač - degimas visada nusiseka. Taip taip, turbūt jau atspéjote, esu vis dar nusivylusi kitu savo degimu; nusivylusi ir net savotiškai susitraumavusi dél tos nesékmés. Bet tai jau kita istorija. Papasakosiu ją kurią gražią dieną, kai lauke bus sauléta ir jausiuosi linksmesné :) Iki greito.

... un lundi au soleil  * ... vieną saulétą pirmadienį


8 commentaires:

  1. šie poniai atperka visas nesėkmes

    RépondreSupprimer
  2. kokia žavinga kaimenė!! niekaip negaliu atsižiūrėt į Išdidujį Oranžinį - visas į mano katiną (ir pagal spalvą ir pagal charakterį :))

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Oranziniai katinai - patys paciausi ! Turiu oranzini suniuka, labai noréciau ir tokio katino, bet mano vyrai jokiu katinu namie nepripazista, net oranziniu. Bet uztat dabar turiu du oranzinius arkliukus. Aciu uz apsilankyma, Reda :)

      Supprimer
  3. Ils sont magnifiques tes poneys, Ilona !
    Ils forment une bien belle équipe :-) !

    Si je peux en choisir un, je choisis le Turquoise ;-) !
    Superbe travail, vraiment ...

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Merci pour tes gentils mots Sabine. Le Turquoise plait beaucoup, en effet :)

      Supprimer
  4. kokie jie gražūs!!! nepaprastai - nesu mačiusi gražesnių ponių :))
    visi, lig vieno, gražuoliai :) man šiandiena prasideda šitais poniais, geras startas :)

    gerai, kad atsitraukei, kai norėjosi atsitraukti. pats geriausias dalykas - jausti, kai reikia pabūti, patylėti kokioj nors srity :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Aciuuuu ! dziaugiuosi, kad tau patinka sie zaisliukai :)

      Beje, pati irgi atsitraukusi nuo rasymo, matyt paciai irgi tylos norisi, ka ?

      Supprimer