Nombre total de pages vues

26 mai 2012

In memoriam...

Aujourd'hui, c'est tout juste 4 mois que j'ai perdu mon ami Nickel. C'était un petit chien welsh corgi adorable qui vivait avec nous pendant 15 longues et heureuses années . Mes enfants ont grandis avec lui. Il me manque tellement !
Je suis si triste encore aujourd'hui, je compte les jours et les mois...
Bien sur, j'ai plein de photos, j'ai beaucoup de dessins et même une petite sculpture. Et bien sur, des souvenirs merveilleux.

Nickel
Nickel voyageait avec nous partout, ensemble nous avons visités beaucoup de pays. Dans la voiture: Dis, on arrive bientôt?  * Nikelis visuomet visur keliaudavo su mumis, visi kartu apvažiavome daugybę šalių. Automobilyje:"Sakyk, ar greit atvažiuosim?"
Cette photo était faite l'été dernier, dernière fois sur le lac en Lituanie - il l'aimait tant cet endroit.. * Ši nuotrauka daryta pernai vasarą; tai buvo paskutinis kartas prie lietuviško ežero Aukštaitijoje, kur būti mes visi kartu labai mégome..
Dessins et sculpture de tête. * Piešiniai ir galvos skulptūra.

************************************

Šiandien yra lygiai 4 ménesiai, kai netekau savo mielo gero draugo, korgio Nikelio. Tai buvo be galo geras šuo, išgyvenęs mūsų šeimoje 15 gražių ir laimingų metų, linksminęs ir džiuginęs mus visą tą laiką. Mano vaikai išaugo kartu su juo. Nors jau praéjo tie 4 ménesiai, man jo vis dar trūksta, man vis dar liūdna. Be abejo, turiu labai daug jo nuotraukų, turiu piešinių ir netgi nedidelę jo galvos skulptūrélę. O svarbiausia - puikius prisiminimus.

4 commentaires:

  1. man labai patinka antroji nuotrauka. praeitą vasarą, kai kalbėjome apie Nikelį, vis ši nuotrauka prieš akis stovėjo. Gerai, kad yra nuotraukų, yra ką prisiminti ir reikia. Tik liūdėti nereikia, jau taip sutvertas šis pasaulis, kad draugai išeina ir negrįžta... ir nieko nepakeisi.
    Aurelijus

    RépondreSupprimer
  2. Oi Aurelijau, Tu nezinai dar, ka imsiu ir parasysiu tuctuojau.
    Kai parasiau si straipsneli, jau toks ilgesys suémé, toks liudnumas... vos ne iki asaru. Tai émiau guglinti, ieskodama korgiu veislynu Lietuvoje, radau ir parasiau gal 4 laiskus, klausdama, ar nera kur nors sunyciu. Ir man atsaké ! Ir zinok, turesiu nauja korgiuka ! :) Jis vienas bebuvo likes nerezervuotas, tarsi manes laukdamas... Zadejo atsiusti nuotrauku paziureti.
    Tiems sunyciams dabar 3 savaites. Vasaros pabaigoje bus kaip tik 3 menesiai, galesiu jau pasiimti ir is LT i FR grisiu su nauju drauguziu. Norejau sokineti is laimés, visa tai suzinojusi, supranti.. Ak kaip greitai sugebu pereiti nuo gilaus liudesio iki smagaus dziaugsmo. Pati savimi stebiuosi.
    Labai aciu Tau uz tai, kad skaitai ir kad pasidalini keliais zodziais, aciu, kad sugaisti laika su manimi :)

    RépondreSupprimer
  3. Labai gražus tas draugo biustas - juk galima ir taip pasakyti? Tegu dabar pasiseka atrasti naują draugą..

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Aciu, Vytai. Gal ir galima taip pasakyti - "suns biustas", nors ir juokingai skamba :)
      Labai nekantrauju pamatyti savo naujaji mazaji drauga..

      Supprimer