Nombre total de pages vues

21 janvier 2013

Petit album photo .. Mažasis fotoalbumas

Livre photo "Têtes voyageuses" * Fotoknyga "Keliaujančios galvos"

Je viens de faire un tout petit album photo "Têtes voyageuses". Vous vous souvenez, peut être, mon message sur petites têtes qui aiment voyager ?... Piqure de rappel: Petites Têtes, Grands Voyages .. Mažos Galvutés, Didelés Kelionés
 Maintenant on peut éditer nos propres albums photos grâce à l'internet. Il y en a tellement de cites qui proposent ça ! J'en ai testé trois. Sans faire de la publicité pour eux, je peux dire que la qualité, les prix et attente pour qu'on vous livre votre album, varie. Les uns sont mieux pour une chose, les autres - pour une autre...
Mon petit livre photo est vraiment petit: il fait seulement 9.5 x 14.5 cm. Je ne me prends pas pour une grande photographe ou pour une poétesse mais ça fait plaisir quand même d'avoir mes photos avec les textes sur du papier. Et ça fait une petite oeuvre finie, n'est-ce pas. Sinon, les photos restent soit dans un disque dur d'ordinateur, quelques-unes trainent par-ci par-là  sur internet... Là, je peux les montrer aux gens intéressés par mon travail, je peux faire un cadeau aux ceux qui l'apprécient.
Quelques pages.

Page de sable et d'écume * Smélio ir putų puslapis

Page des mers * Jūrų puslapis

Page de Farfadet * Kauko puslapis
Bien sur, il y a d'autres...
Quand il fait pas beau dehors, quand il pleut terriblement pendant des jours entiers, il faut travailler à l'intérieur. Par exemple, classer les photos et faire les livres uniques avec vos images et les textes à vous ;)

**********************************************************************************

Prieš kokį ménesį pasidariau mažytį fotoalbumélį- knygutę apie mano keliaujančias galveles. Gal prisimenate mano žinutę apie jas? Jei ne, tai galite žvilgteléti čia: Petites Têtes, Grands Voyages .. Mažos Galvutés, Didelés Kelionés . 
Dabar yra tiek daug tinklalapių, siūlančių pasidaryti albumus internete! Išbandžiau tris iš jų. Nedarysiu reklamos né vienam, tik pasakysiu, kad kokybé, kainos ir laukimas, iki jums atsiųs jūsų pasidarytą albumą, skirtingi. Vieni geresni dél vienų, kiti - dél kitų priežasčių.
Mano šis albumélis tikrai nedidukas, jo matmenys yra vos 9.5 x 14.5 cm. Bet tai jau yra daiktas, kurį gali paimti į rankas ir pavartyti, jau toks, sakykim, baigtas kūrinys. Nepretenduoju nei į dideles fotografes, nei į poetes, bet... visgi malonu ir paskaitinéti, ir pažiūrinéti. Visi turime tūkstančius nuotraukų, susikrautų arba kompiuterio kietajame diske, arba kažkur interneto platybése... O šitą albumą-knygelę galiu rodyti mano darbu susidoméjusiems žmonéms, galiu netgi padovanoti, jei kam labai labai jis patiks.
Kai lauke šalta arba lyja taip be perstojo, kaip dabar pas mane už lango, gera yra kažką namuose dirbti. Pavyzdžiui, susidélioti nuotraukas į tokius albumus, kokių niekas neturi. Su Jūsų pačių susidarytais puslapiais ir nuosavais tekstais ;)

8 commentaires:

  1. Šauniai... LT irgi labai populiarėja foto knygos. Aš savo irgi turiu - gavau kaip prizą laimėjus konkursą :)

    RépondreSupprimer
  2. Kodél nepasigyrei niekur, kad laiméjai fotokonkursa?? Kad ir pavéuotai, sveikinu. Tau padovanojo jau padaryta knyga, ar pati dareisi?

    Sita knygute man ne pirma, turiu paidariusi apie kelione i Kamciatka, didesne ir storesne. Visus egzempliorius isdalinau bendrazygiams, ir jie buvo labai patenkinti. Padariau ir dideli grazu albuma apie dukros vestuves ^^

    RépondreSupprimer
  3. Tai va ir pasigyriau.... :) Ačiū už sveikinimus :)) O šiaip tai tas mano laimėjimas jau istorija :)) - prieš keletą metų buvo. O knygą gavau jau padarytą su tomis nuotraukomis, kurios ir laimėjo reportažo konkursą.
    Pati dar knygų taip ir neužsisakiau - vis nuotraukas atsispausdinu ir į albumus sudėlioju :))

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Tai ar ne tas fotokonkursas, kur apie Afrika reportazas buvo? Man rodos, net as uz tave balsavau tada ;)
      O as kazkaip nebespeju nuotrauku spausdintis... Tik kai kurias, o turiu gi tukstancius ir tukstancius. Uztat vyras man padovanojo kilnojama kieta diska, i kuri ir kraunu skaitmenines nuotraukas. Kartais is jo istraukiu ir pasidarau knygas.

      Supprimer
  4. Ilona, tikriausiai tas pats konkursas :)
    Aš irgi ne visas spausdinu, o tik kai kurias.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. As ta konkursa gerai prisimenu. Tu tikrai buvai verta nugaletojos vardo. Dalyvauk ir toliau, skink laurus :)

      Supprimer
  5. Šaunus albumas. malonu turėti spaudinį rankose, bet niekaip neprisiruošiu albumėlio pasidaryti. Tik kalendorių sesė sumaketuoja iš mano nuotraukų, tai visus metus džiaugiamės :)

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. Aciu! Pirmaji "savo" kalendoriu pasidariu jau pries ... N metu, tarkim. Tikrai nebeprisimenu, gal pries 7 ar 8, o gal ir pries visus 10 metu. Tada buvo dar neimanoma paciam maketuotis, tik nusiusdavai nuotraukas ir atsiimdavai jau gatava produkta. Dabar galimybes jau kitos, jau pats dalyvauji savo knygos "leidyboje" kazkuria prasme. Laiko sugaisti marias, bet uztat turi tai, ko ir tikejaisi.
      Mano planuose yra dar nuotrauku knygos apie Vilniu ir Bordo. Ir kadangi siemet yra mano baigiamieji metai Bordo menu mokykloje, tai bus padarytas albumas apie tuos mokslus; nuotraukas kaupiu visus 4 metus. Ir man liks prisiminimas, ir Destytojams po dovanele paruosiu :)

      Supprimer