Nombre total de pages vues

23 décembre 2014

Joyeux Noël * Linksmų Kalédų



La nuit la plus longue, la journée la plus courte de l'année - quel temps magique ! J'adore. J'imagine, vous aussi. C'est la saison de contes, des illusions, de rêves... Et des cadeaux :)
Je vous fais un tout petit cadeau, le sapin fait de mes créations. Petits animaux, petits chevaux, bols et autres jouets. C'est gai et coloré, comme il faut. J'espère que vous aimez.
Joyeux Noël à vous toutes et tous. Belles fêtes à vous et à ceux qui vous aimez. Je vous embrasse.

***********************************************************************************

Ilgiausia metų naktis, trumpiausia metų diena - koks stebuklingas tai laikas ! Man jis labai patinka. Manau, ir Jums. Tai pasakų, iliuzijų, sapnų ir svajonių sezonas. Dovanų metas irgi :)
Dovanoju Jums šią mano rankomis papuoštą eglutę, kurią "nukabinéjau" savo kūriniais. Maži gyvuliukai, arkliukai, dubenéliai ir kitokie žaisliukai. Spalvota ir linksma, kaip turi būti. Gal ir netobula ta mano kompozicija: galéjau vieną žaisliuką pastumti, kitą dubenélį patraukti... bet yra kaip yra, perdélioti ir perfotografuoti jau negaliu, nes kai kurie žaisliukai visai neseniai iškeliavo po kitomis eglutémis, jau tikromis. Bus dovanélés kažkam. Tikiuosi, kad patiks.
Linksmų Kalédų visiems. Gražių ir jaukių švenčių Jums ir tiems, kuriuos Jūs mylite.

6 commentaires: