Nombre total de pages vues

8 janvier 2017

Bonne année 2017 ! * Laimingų 2017-jų metų !

on raconte que cette année, ce sera année de Coq * sako, kad šie metai bus Gaidžio metai

Bonjour tout le monde ! Ca faisait longtemps n'est-ce pas... mais je finirai par revenir et par écrire plus si vous voulez bien. Bientôt, je vais commencer par raconter comment j'ai fini l'année 2016, montrer les photos de mon travail. Puis, petit à petit, je vais continuer...
Maintenant, je vous souhaite une bonne année 2017 qui vient de commencer. Bonne, intéressante, pleine de belles et heureuses surprises, nouvelles idées ... et surtout, une bonne santé !
A bientôt sur cette page !

**********************************************************************************

Sveiki visi !
Senokai nesimatéme, ar ne ?... Bet aš sugrįšiu, pažadu. Netrukus aprašysiu čia, kaip baigiau 2016-sius, parodysiu savo darbų nuotraukas, papasakosiu kaip buvo. Paskui pratęsiu, jei bus skaitančių.
O dabar noriu palinkéti jums visiems laimingų atéjusiųjų 2017-jų. Gerų, įdomių, pilnų tik smagių siurprizų, naujų idéjų... ir, svarbiausia - geros sveikatos !
Iki greito susitikimo šiuose puslapiuose !

6 commentaires:

  1. aš skaitau. Laimingų Naujųjų!

    RépondreSupprimer
  2. Aš irgi skaitau ir suskaičiusi, kas buvo parašyta anksčiau, karts nuo karto pasižiūrėdavau nuo pat gegužės, laukdama Jūsų tekstų grįžtant. Valio, metai šitame tinklaraštyje prasidėjo gerai! Ačiū už linkėjimus ir kūrybingų Jums metų!

    RépondreSupprimer
  3. Džiaugiuosi, kad grįžot :-), linkiu daug kūrybinio įkvėpimo.

    RépondreSupprimer
    Réponses
    1. vaje, ir Jums ačiū ! nebuvau čia užsukusi labai seniai, net komentarų nepaskaičiau... ir tokia begédé pasijutau, kad net skruostai nukaito !

      Supprimer